Foto: Codan

Direktør forlader dansk gigant

8. nov 2019
Scott Ørmen har været i Codan i 14 år. De seneste fire som direktør. Nu forlader han sin post, oplyser Codan i en pressemeddelelse.

De seneste fire år har Scott Ørmen været landedirektør i Codan, der er Danmark tredjestørste forsikringsselskab. Men nu forlader han posten for at få mere tid til sin familie. Det melder Codan i pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Stor udvikling i Radio24syv-sag

- Jeg er utrolig stolt over at have været en del af Codan og sammen med de mange dygtige og engagerede ledere og medarbejdere opnået rigtig flotte resultater, der har bragt Codan langt de sidste år. Selv om det er vemodigt at skulle tage afsked med Codan, så glæder jeg mig til at være tæt på min families hverdag efter 4 år i Danmark, siger Scott Ørmen, der starter som CEO i Marsh i Norge 1. maj 2020.

Scott Ørmen har været i forsikringskoncerneni 14 år i forskellige lederposter.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

En tranformation

”I sin ledelsesperiode har han stået i spidsen for en omfattende og transformation af hele virksomheden, der har reduceret omkostningsniveauet markant, og sat øget fokus på kunden. Codan er ikke færdig med transformationen, men står stærkere rustet i dag”, står der i pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Direktør forlader toppost

Den nye direktør bliver Ken Norgrove, CEO i Codan og Trygg-Hansa. Han vil omgående tiltræde som interim landedirektør, indtil en mere langsigtet løsning er fundet.

- Jeg har stor respekt for Scotts beslutning, men er selvfølgelig ærgerlig over, at Scott har valgt at stoppe. Scott efterlader en stærk landeledelse i Codan, og derfor er jeg helt tryg ved, at vi sammen får styrket Codan yderligere og bragt vækst tilbage, siger Ken Norgrove.