- Jeg priser mig lykkelig over et arbejdsliv, der gør det muligt at arbejde langt væk fra efterårets komme, skriver Line Baun Danielsen på sin blog, efter hun netop er hjemvendt fra en rejse til Marbella, hvor hun arrangerede en fitness-camp. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Line Baun Danielsen er lykkelig for sit arbejdsliv

10. okt 2019
Den tidligere tv-vært elsker at tage alene på ferie og nyder, at hun har et arbejdsliv, der tillader, at hun rejser.

Tidligere var Line Baun Danielsen tv-vært med faste arbejdstider. Nu nyder hun fordelene ved at være selvstændig.

- Jeg priser mig lykkelig over et arbejdsliv, der gør det muligt at arbejde langt væk fra efterårets komme, skriver Line Baun Danielsen på sin blog, efter hun netop er hjemvendt fra en rejse til Marbella, hvor hun arrangerede en fitness-camp.

LÆS OGSÅ: Regeringen skærer på studievejledning- "Torskedumt"

Den tidligere vært for Go’morgen Danmark brugte også sin arbejdsferie i det spanske på at filosofere over, hvad det vil sige at rejse alene.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

- Jeg elsker selv at rejse alene. Det kan noget helt særligt, fordi man kun skal tænke på sig selv, og det man selv gerne vil. Der skal ikke tages hensyn til andre. Det er mange af os blevet uvante med i et langt liv med familie, mænd og børn. Og man er derudover mere ’tilgængelig’ og åben for at møde andre.

Ud over sin blog, hvor hun skriver om det at være kvinde over 50, har hun også sit eget kommunikationsbureau, LBD Kommunikation.

LÆS OGSÅ: Danske brødre millionærer på verdens mest downloadede spil

- Jeg har selv knyttet nye venskaber og relationer, som giver mig så meget, og som lærer mig nye ting om livet om mig selv. For mig er det 'selvkærlighed’ at rejse alene og lade op uden at skulle tage andre hensyn end MIG.