Jesper "Kasi" Nielsens selskab Kasi ApS er begæret konkurs. Rigmandens selskab kan ikke betale en bøde på fem millioner kroner, skriver TV 2.

LÆS OGSÅ: Kasi-Jesper vinder første runde: Må gerne sælge andele i sejr over Pandora

- Der er i Kasi ApS opstået en forpligtelse, som forfalder til betaling, og som selskabet ikke kan betale. Her har vi vurderet det rigtigt at indgive en konkursbegæring, og så kommer vi inden for det regime, konkursloven giver, siger advokat og partner hos Kammeradvokaten og forhenværende likvidator for Kasi Aps, Boris Frederiksen til TV2.

Tilmeld dig nyhedsbrevet A4 Morgen her

Over for Børsen bekræfter Jesper "Kasi" Nielsen, at konkursen skyldes en bøde, og at den er givet for brud på tavshedspligten.

- Det er det, man kalder en tilståelsessag. Jeg har helt med åbne øjne brudt min tavshedsklausul i forhold til min verserende voldgiftssag med Pandora, siger rigmanden til avisen.

Ifølge Børsen venter en række kreditorer netop på en afgørelse i den verserende sag mellem Jesper "Kasi" Nielsen og smykkefirmaet Pandora.

Børsen skriver at Skattestyrelsen, fodboldklubben Brøndby IF og den tyske håndboldklub Rhein-Neckar Löwen tilsammen har et større tocifret millionbeløb til gode.

Kasi ApS eneste aktiv er Jesper Nielsens såkaldte earn out-aftale (se fakta herunder) med Pandora, som lige nu venter på at blive afgjort i en voldgiftsret.

LÆS OGSÅ: Stort dansk møbelfirma skifter navn

Fakta:

Earn-out kan bruges som betaling af en del af købesummen i forbindelse med en virksomhedsoverdragelse. ... Earn-out bruges typisk hvor køber og sælger af en virksomhed er uenige om vækstpotentialet i en virksomhed, og hvor køber af en virksomhed gerne vil beholde sælger som ansat i virksomheden i en overgangsperiode.

Kilde: Selskabsadvokaterne