Christina Olsen besøger i et nyt program det sted, hvor hendes døtre blev slået ihjel. Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix

Christinas døtre blev slået ihjel: Jeg har besluttet mig for, at jeg skal rejse mig hver dag

10. okt 2019
I 2011 blev Christina Olsens to børn slået ihjel af deres far. Nu besøger hun gerningsstedet i Tyskland, hvor døtrene blev brændt ihjel.

Line og Marlene blev brændt ihjel i 2011. Det var deres far, der satte ild til bilen under en ferie i Tyskland. I aften står pigernes mor, Christina Olsen, frem og fortæller om sit mareridt i TV 2-programmet ”Hvorfor slog du vores piger ihjel?”.

- At tænke sig, at de her siddet derinde, siger hun, mens hun kigger på et billede af den udbrændte bil.

LÆS OGSÅ: Tv-vært gravid

I programmet tager Christina Olsen til Tyskland for at tale med efterforskerne og se gerningsstedet, som ligger lidt uden for Berlin.  

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Efterforskeren spørger Christina Olsen, hvordan man kommer sig over tragedien?

- Jeg har besluttet mig for, at jeg skal rejse mig hver dag. Line og Marlene skal se deres mor i live, så for deres skyld gør jeg det.

Da Christina Olsen sammen med sin søster ser gerningsstedet, udbryder hun:

- Det er så meningsløst.

Hendes eksmand havde bedøvet de to piger på dengang ni og ti år med sovemedicin, inden han satte ild til bilen. Han blev dømt til livstid og afsoner i dag i et fængsel i Berlin. Han prøvede angiveligt selv at begå selvmord, da døtrene døde.  

LÆS OGSÅ: Regeringen skærer på studievejledning - "Torskedumt"

Han havde ifølge Christina Olsen ofte psykiske nedturer. I programmet kom det frem, at han har lidt af selvmordstanker. 

Det var efter en ferie, at eksmanden valgte at slå sine døtre ihjel. I næste program forsøger Christina Olsen at få kontakt til sin eksmand for at høre ham, hvorfor han slog døtrene ihjel.